3 Serangkai

 Bila terputusnya salah satu dari 3serangkai ini maka akan berlaku kepincangan pada Agama.

Kepentingan Aqidah ialah untuk benar pegangan kita atas NYATA kewujudanNya,begitu juga agar tidak tersasar AKAL kita sehingga pelbagaikan Tuhan itu yang berliar pada AKAL.
Oleh itu penting nya memahami sifat 20 untuk mengetahui yang sifat tuhan itu tidak seperti makhluk yang dapat dipelbagaikan.
kerana pelbagaikan TUHAN itu salah satu dari sebab sangkaan buruk kita pada Allah..

Untuk pendaftaran dan info lebih lanjut sila daftar dengan tekan link di bawah

https://forms.gle/UMD6HL5mGUSP59eP7

Fungsi Fiqh hanya semata2 untuk berada dalam benar ubudiyah kita kepada Allah dalam praktikal JASMANI pada tulang 4 kerat yang dianugerahkan kepada kita.
Dengan mentaqlidkan pada 4 mazhab imam yang muktabar mengikut hukum ahkam yang disandarkan Al-Quran Dan Hadis oleh para2 imam yang muktabar serta sanad Bimbingan mereka sehingga baginda Rasullullah Sallallahu alaihi wasallam šŸŒ¹

Untuk pendaftaran dan info lebih lanjut sila daftar dengan tekan link di bawah

https://forms.gle/UMD6HL5mGUSP59eP7

Adapun Tasawwuf untuk mencapai segala benar amal ibadah kita hanya Kerana Allah serta proses pembersihan Hati hingga tiada memandang keAKUan diri sehingga meRASAi Kefakiran Pada ILAHI.

Untuk pendaftaran sila tekan link di bawah

https://forms.gle/UMD6HL5mGUSP59eP7

Seminar ini akan secara langsung di (zoom)
*Hanya Mahar : 10dlr sahaja pada setiap sessi

*Mahar yang dimaksudkan sini bukan atas keterpaksaan atau membebankan..sekadar kemampuan dan tidak melampaui hingga berlebihan..10dlr tu hanya sekadar garis panduan..
adapun 2dlr atau 3dlr tetap kami menerima..asalkan atas dasar Kasih&Cinta bukan atas Kepentingan,kesempatan atau Meremehkan ilmu yang sampaikan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *